Tech Trend Show - KIÁLLÍTÓINK

<#cim_start>DJP Export<#cim_end>
"Digitális Exportfejlesztési Központ célja, hogy hozzájáruljon a magyarországi IKT ágazat ökoszisztémájának fejlődéséhez, és elősegítse sikeres külpiaci szereplésüket. Mindezt tesszük egy tapasztalt és fiatalos csapattal, hogy a lehető legtöbb hazai és nemzetközi szereplőt tudjuk megszólítani majd cégeink elé tárni. Központunk kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy összefogja a magyarországi magas hozzáadott értékű digitális termékeket és szolgáltatások gyűjteményét - legyen szó startupról, vagy KKV-ról - majd komplex szolgáltatás portfóliójával mentorprogramon keresztül segítse annak szereplőit külpiaci tevékenységeik közben. Munkánk kapcsán hangsúlyt kap a személyes kapcsolattartás, hiszen számunkra is fontos, hogy napról- napra edukáljuk magunkat. Ahhoz, hogy hatékony résztvevői lehessünk az innovatív digitális megoldások exportfejlesztésének az agrotechtől az edtechen át a medtechig, rendszeresen kérjük piaci cégeink segítségét, ugyanis csak így lehetünk hitelesek. A program során térítésmentesen, a tudás- és feladatmegosztás elvei alapján keressük meg a megfelelő partnereket, forrásokat mentoráltjaink számára. Néhány a szolgáltatásaink közül:

  • segítség a Digitális Jólét Program Hitel-, illetve Tőkeprogramjába való bekerüléshez

  • befektetői tárgyalások leszervezése

  • külföldi delegációk fogadása és üzleti fórumok megrendezése

  • szakmai események szűrése

  • külföldi partnerek detektálása


Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, vagy bekerülni a Hazai Digitális Megoldások Leltárába kérem, keresse fel standunkat, vagy írjon nekünk e-mailt a keyaccounts@djnkft.hu e-mail címre." Kövessen minket

<#cim_start>Lufthansa Systems Hungária Kft.<#cim_end>
A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa-vállalatcsoporthoz tartozó Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként, és Budapest után hamarosan megnyitja új irodáját Szeged belvárosában. A légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalataként a Lufthansa Systems egyedülálló megoldásokat kínál a légiközlekedés szinte minden területére az útvonaltervezéstől a személyzet beosztásán át a fedélzeti szórakozásig. A cég jelenleg mintegy 450 informatikai szakembert foglalkoztat Budapesten, akik több mint 300 légitársaság számára fejlesztenek, tesztelnek és üzemeltetnek olyan informatikai alkalmazásokat, amelyek biztonságos és hatékony repülőgép-üzemeltetést tesznek lehetővé. Ezen szoftverek közé tartoznak a légi és földi személyzet, valamint a légiforgalmi irányítók által használt alkalmazások, valamint a repülőjegy-értékesítés teljes folyamatát végigkísérő digitális megoldások. Szegedi működését 10-15 fővel fogja elindítani, és a tervek szerint évente 15-20 fővel bővül az iroda létszáma, hogy megmaradjon a budapesti központra is jellemző családias környezet. A Lufthansa Systems Hungária jelenleg Java- és frontend-fejlesztők, valamint data engineerek jelentkezését várja nyitott pozícióira, aktuális állásajánlatai a a cég erre szentelt weboldalán találhatók meg.

<#cim_start>SagemCom<#cim_end>
Sagemcom is a worldwide high technology group with its headquarters in France. Thanks to its proven capacity for innovation, the group is in a leadership position in many markets. Sagemcom aims to become a world leader in broadband terminals, convergence and energy solutions. Sagemcom is a private independent group held by the Carlyle Group, as well as employees. Turnover: € 2,09 billion, Workforce: over 4000 employees worldwide. Leadership position:

  • Broadband Access (routers, gateways): No1 in Europe

  • Digital IPTV and TNT set-top boxes: No1 in Europe

  • Electricity Smart Meters: No1 in EMEA

  • Gas Smart Meters: No2 in EMEA


Follow us

<#cim_start>Neumann János Számítógép-tudományi Társaság<#cim_end>
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság intézményektől független szakmai fórumként segíti hazánkban, illetve a magyar nyelvterületeken az informatika alkalmazását, fejlesztését, az eredmények elterjesztését; a szakma presztízsének, színvonalának és etikájának megőrzését, illetve emelését. A tevékenységével segíti az informatikával hivatásszerűen foglalkozók, illetve az informatikai eszközöket és módszereket más szakterületen alkalmazók véleményének és szakmai érdekeinek érvényre jutását, támogatja a széles körű részvételt a nemzetközi szakmai közéletben. Fontos feladatának tekinti az informatikai szakemberek tájékoztatását és tapasztalatcseréjét, az informatikai kultúra terjesztését, az informatikai oktatás támogatását.Kövessen minket

<#cim_start>Szegedi Közlekedési Társaság<#cim_end>
A Szegedi Közlekedési Társaság az elektromos közösségi közlekedés helyi szolgáltatójaként számos technológiai fejlesztés kezdeményezője, partnere. Legyen az a különböző területen használható modern automaták fejlesztése, üzemeltetése vagy a forgalomtervezéshez szükséges utas – és járműforgalmi mérések újszerű megoldásai vagy akár az elektromos járművek akkumulátorainak minél nagyobb hatótávolságon történő üzemelési lehetőségeinek vizsgálata. A felhasználók, utasok részéről érkező folyamatosan igények ösztökélik a Társaságot a modern, fenntartható, készpénzmentes fizetési megoldások fejlesztésére, alkalmazására, csak úgy, mint a minél pontosabb és gyorsabb utastájékoztatási rendszerek használatára. A gyorsuló technológiai fejlődés mellett fontos szempont a költségek optimalizálása mind a fejlesztés mind pedig az üzemeltetés során a fenntartható, klímatudatos környezet kialakítása mellett. Kövessen minket

<#cim_start>Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.<#cim_end>
A CSIHA Kft. az elektronikai és szoftverfejlesztő szegmens meghatározó és dinamikusan növekvő cége a régióban. Profilunk: egyedi mérnöki megoldásokkal ötvözött, tervezési és kivitelezési feladatok megvalósítása, melyhez folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk eltökélt kollégákat. Speciális szakértelmünk és termékfejlesztési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a szoftveres és hardveres kihívásokra egyaránt tudjunk kimagasló színvonalon reagálni. Mi garantáljuk szakmai fejlődésed, hisz nálunk nem repetitív feladatokkal kell megbirkózni, hanem egyedi és komplex problémákat kell együtt megoldanunk. Megrendelőink specifikus termék- és rendszerigényeiből adódóan a projektek rendkívül változatosak, és számos kihívást tartogatnak. Ha olyan személynek érzed magad, aki szereti az izgalmas és kreatív feladatokat, akkor nálunk a helyed! Légy részese te is folyamatosan fejlődő vállalkozásunknak, és küldd el nekünk önéletrajzodat még ma!

<#cim_start>Envision Pharma Group<#cim_end>
Envision your future with us!
Envision Pharma Group, a global, innovative technology and scientific communications company serving the pharmaceutical, biotechnology, and medical device industries is hiring in Szeged. Office opening November 2019.
Follow us

2019-11-25