conhIT (Connecting Healthcare IT) kiállítás – Nemzetközi Üzletember találkozó

Helyszín: Németország, Berlin, ExpoCenter City, Süd Hall 4.2


Időpont: 2017. április 26. (13.00-18.00)


Jelentkezési határidő: 2017. április 20.


Regisztráció


Kérjük, hogy a regisztráció során a „Local support office” résznél válassza ki a Hungary-Budapest lehetőséget!


A német szervezők az üzletember találkozó résztvevői számára ingyenes belépést biztosítanak a kiállítás területére a rendezvény napján.


A conhIT Európa egyik legnagyobb, kifejezetten az egészségügyben alkalmazható IT technológiák kiállítása (2017. április 25-27.), idén több mint 450 kiállító jelezte részvételi szándékát. Bővebb információ a kiállításról: http://www.conhit.de/en/


Fő területek: szoftverek kórházak, rehabilitációs klinikák és ápolási otthonok részére; IT megoldások egészségügyi intézményeknek, laboratóriumoknak; Kommunikációs megoldások; Telemedicina, távfelügyelet


Utazási támogatás (Travel Voucher): A PERMIDES projekt keretében utazási támogatás kérhető a conhIT kiállítás mellett megrendezendő üzletember találkozó résztvevői számára. Az eHealth területén aktív cégek nemzetközi rendezvény esetén max. 1800 EUR támogatásra pályázhatnak.


A pályázóknak regisztrálni kell a honlapon is, és a mellékelt jelentkezési lapot el kell küldeniük Wolfgang Traunmüller (Business Upper Austria) részére: wolfgang.traunmueller@biz-up.at, és másolatban a szabo.eszter@tradehouse.hu címre. A támogatás feltétele még, hogy a PERMIDES által szervezett Games4Health német nyelvű workshopon is részt vegyenek Berlinben, vagy ha ez nem megoldható, akkor az üzletember találkozón a PERMIDES konzorcium tagjaival kétoldalú tárgyalást foglaljanak.


A PERMIDES projekt egyéb pályázatairól tájékozódhatnak a PERMIDES honlapon.

2017-04-10