Tech Trend Show - Kiállítóink

Digitális Exportfejlesztési Központ


A Digitális Exportfejlesztési Központ célja, hogy hozzájáruljon a magyarországi IKT ágazat ökoszisztémájának fejlődéséhez, és elősegítse sikeres külpiaci szereplésüket. Mindezt tesszük egy tapasztalt és fiatalos csapattal, hogy a lehető legtöbb hazai és nemzetközi szereplőt tudjuk megszólítani majd cégeink elé tárni. Központunk kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy összefogja a magyarországi magas hozzáadott értékű digitális termékeket és szolgáltatások gyűjteményét - legyen szó startupról, vagy KKV-ról - majd komplex szolgáltatás portfóliójával mentorprogramon keresztül segítse annak szereplőit külpiaci tevékenységeik közben. Munkánk kapcsán hangsúlyt kap a személyes kapcsolattartás, hiszen számunkra is fontos, hogy napról- napra edukáljuk magunkat. Ahhoz, hogy hatékony résztvevői lehessünk az innovatív digitális megoldások exportfejlesztésének az agrotechtől az edtechen át a medtechig, rendszeresen kérjük piaci cégeink segítségét, ugyanis csak így lehetünk hitelesek. A program során térítésmentesen, a tudás- és feladatmegosztás elvei alapján keressük meg a megfelelő partnereket, forrásokat mentoráltjaink számára.
Néhány a szolgáltatásaink közül:
segítség a Digitális Jólét Program Hitel-, illetve Tőkeprogramjába való bekerüléshez
befektetői tárgyalások leszervezése
külföldi delegációk fogadása és üzleti fórumok megrendezése
szakmai események szűrése
külföldi partnerek detektálása
Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, vagy bekerülni a Hazai Digitális Megoldások Leltárába kérem, keresse fel standunkat, vagy írjon nekünk e-mailt a keyaccounts@djnkft.hu e-mail címre." Kövessen minket

Lufthansa Systems Hungária Kft.


A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a Lufthansa-vállalatcsoporthoz tartozó Lufthansa Systems első nemzetközi leányvállalataként, és Budapest után hamarosan megnyitja új irodáját Szeged belvárosában. A légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalataként a Lufthansa Systems egyedülálló megoldásokat kínál a légiközlekedés szinte minden területére az útvonaltervezéstől a személyzet beosztásán át a fedélzeti szórakozásig. A cég jelenleg mintegy 450 informatikai szakembert foglalkoztat Budapesten, akik több mint 300 légitársaság számára fejlesztenek, tesztelnek és üzemeltetnek olyan informatikai alkalmazásokat, amelyek biztonságos és hatékony repülőgép-üzemeltetést tesznek lehetővé. Ezen szoftverek közé tartoznak a légi és földi személyzet, valamint a légiforgalmi irányítók által használt alkalmazások, valamint a repülőjegy-értékesítés teljes folyamatát végigkísérő digitális megoldások. Szegedi működését 10-15 fővel fogja elindítani, és a tervek szerint évente 15-20 fővel bővül az iroda létszáma, hogy megmaradjon a budapesti központra is jellemző családias környezet. A Lufthansa Systems Hungária jelenleg Java- és frontend-fejlesztők, valamint data engineerek jelentkezését várja nyitott pozícióira, aktuális állásajánlatai a erre a célra fejlesztett weboldalunk találhatók meg.

SagemCom Magyarország Kft.


Sagemcom is a worldwide high technology group with its headquarters in France. Thanks to its proven capacity for innovation, the group is in a leadership position in many markets. Sagemcom aims to become a world leader in broadband terminals, convergence and energy solutions. Sagemcom is a private independet groups held by the Carlyle Group, as well as employees. Turnover: € 2,09 billion, Workforce: over 4000 emplyees worldwide. Leadership position:
Broadband Access (routers, gateways): No1 in Europe
Digital IPTV and TNT set-top boxes: No1 in Europe
Electricity Smart Meter: No1 in EMEA
Gas SMart Meters: No2 in EMEA
Follow us

2019-11-25